РТК и „Ванилица компани“ обрадовали најмлађе

Радио-телевизија Крагујевац и фирма „Ванилица компани“ обрадовали су оне којима је то најпотребније пред наступајуће празнике.

Новогодишње пакетиће са слаткишима добила су деца у Центру за развој услуга социјалне заштите „Кнегиња Љубица“ у Крагујевцу.

Иницијатива, коју је покренула Радио-телевизија Крагујевац, да се новогодишњим пакетићима улепшају предстојећи празници деци из социјално угрожених категорија уродила је плодом.

Нашем позиву одазвала се фирма „Ванилица компани“ из Аранђеловца која је обезбедила пакетиће са слаткишима за кориснике установе социјалне заштите „Кнегиња Љубица“ у Крагујевцу.

Установа „Кнегиња Љубица“ пружа привремени смештај деци без родитељског старања као и жртвама породичног насиља.

Задовољни смо што је су пакетићи су отишли на право место и што ће онима којима је то највише потребно улепшати новогодишње празнике.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.