Сајам лова од 19. до 22. августа на Шумадија сајму

Међународни сајам лова, риболова и ловног туризма биће одржан од 19. до 22. августа на Шумадија сајму.

Под покровитељством града Крагујевца, манифестацију организује предузеће „Метеор стил“ у сарадњи са Ловачким савезом Централне Србије.

Овогодишњи сајам обележиће велики број трибина на којима ће се разговарати о актуеним темама из области ловства.

После једногодишње паузе због епидемије, Међународни сајам лова, риболова и ловог туризма 12. пут биће одржан у Крагујевцу.

Очекује се учешће око 25 излагача из области производње и промета ловачког оружја, муниције и опреме, као и организација и агенција чија је делатност везана за лов и ловни туризам.

Поред промоција књига, током сајма биће одржана бројна стручна предавања и трибине.

Између осталог, разговараће се и о прописима о оружју и муницији што занима ловце, али и грађане.

Сајам се до сада одржавао у мају, али се због епидемиолошке сутуације ове године организује у августу, када почиње ловна сезона.
Представници Ловачког савеза Централне Србије желе да представе све новине и активности у претекле две године, као и да гостима из иностранства на најбољи начин дочарају ловство у Србији.

Сајам ће бити отворен у четвртак 19. августа у 11 часова, а биће завршен у суботу традиционалним такмичењем у припремању ловачког гулаша.

Цена појединачне улазнице је 150, а за групне посете 100 динара. За посетиоце је обезбеђен бесплатан паркинг.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *