Састанак Окружног одбора СПС-а у Крагујевцу

Планови и програм Социјалистичке партије Србије за предстојеће локалне и парламентарне изборе теме су састанка окружног одбора СПС-а који је одржан у Крагујевцу.

На седници окружног одбора СПС-а која је одржана У Крагујевцу говорило се о организационим припремама за предстојеће изборе.

У Социјалистичкој партији Србије очекују да ће у Шумадији имати добру подршку и поручују да су спремни за изборе на којима ће наступити у коалицији са Јединственом Србијом.

Додају да ће се залагати за једнакост, солидарност и социјалну правду сваког грађанина.

У Социјалистичкој партији Србије подсећају да ова политичка организација постоји 30 година и да су се током три деценије постојања трудили да одбране државни интерес и државотворност, али и права грађана, те ће, кажу, своју предизборну кампању управо заснивати на овим начелима.

Извештава новинарка РТК Јелена Јовановић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.