Савремене хришћанске песме за помоћ особама са аутизмом

Хуманитарна организација АДРА организовала је другу годину за редом Васкршњи хуманитарни концерт у Крагујевцу.

И ове године сав прикупљени новац биће уплаћен на рачун Удружења за помоћ особама са аутизмом Крагујевац.

Најрадоснији хришћански празник био је повод да се и ове године хуманитарна организација АДРА (глобална хуманитарна организација Хришћанске адвентистичке цркве) активно укључи у организовање хуманитарног концерта у Крагујевцу.

Више од 200 младих из Србије, Босне и Херцеговине, Македоније, Црне Горе и Хрватске боравило је у Крагујевцу у оквиру програма „Викенд за младе“, који реализује организација АДРА, и својим присуством помогли су да крагујевачко Удружење за помоћ особама са аутизмом добије значајна новчана средства.

Новац који је прикупљен током хуманитарног Васкршњег концерта, биће употребљен за функционисање Удружења за помоћ особама са аутизмом и реализацију предстојећих догађаја који су од великог значаја за особе са аутизмом.

На концерту су се хорски изводиле савремене хришћанске песме, уз помоћ организације Јужне црквене области и Хришћанске адвентистичке цркве.

Извештава новинар РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *