СББ и Градска управа организовали чишћење Кнежевог Арсенала након фестивала

Еко тим СББ фондације у оквиру кампање „Не прљај немаш изговор“ у сарадњи са Градском управом града Крагујевца, Јавно Комуналним Предузећем „Шумадија“, организаторима фестивала и грађанима Крагујевца, очистили су Кнежев Арсенал око Трга Тополиваца, где се у протекла четири дана одржавао Арсенал фест.

Циљ оваквих акција је да се грађанима укаже на одговорно понашање према животној средини.

Након Арсенал феста, уследило је чишћење фестивалског простора који сваке године организују друштвено одговорне компаније СББ фондације.

У сарадњи са Скупштином града, Јавно комуналним предузећем „Шумадија“, организаторима Арсенала, представницима ЕкоПарка Илина Вода и грађана Крагујевца, Кнежев Арсенал је очишћен од смећа, које је остало после четири фестивалска дана.

СББ и Град Крагујевац имају добру дугогодишњу сарадњу.

Представници ЕкоПарка Илина Вода радо су се одазвали позиву да помогну у отклањању смећа.

Кампања „Не прљај немаш изговор“ спроводи се већ пет година у свим већим градовима Србије, у којима се одржавају велики фестивали и концерти.

Еко тим СББ-а ужива подршку великог броја јавних личности, медија, удружења и људи који желе да своје окружење учине здравијим и чистијим местом за живот.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *