СДПС и Крагујевачка прича подржали буџет града

Одборници Социјалдемократске партије Србије и Крагујевачке приче подржали су буџет града Крагујевца за наредну годину којим су предвиђене значајне инвестиције у образовање и пољопривреду.

Најављено је да ће ове две политичке организације, које су се недавно ујединиле, од наредне седнице локалног парламента наступати као једна одборничка група.

Одборници Социјалдемократске партије Србије и покрета Крагујевачка прича сматрају да је буџет града за наредну годину, од око 9 и по милијарди динара, одговоран према грађанима и добро избалансиран у условима пандемије.

Они су истакли да су буџетом предвиђена значајна средства за инвестиције у образовању, као и да је издвојено више новца за пољопривреду.

Најављено је да ће Социјалдемократска партија Србије и покрет Крагујевачка прича од наредне седнице градског парламента наступати као једна одборничка група.

На челу групе од пет одборника биће Едис Дургутовић.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.