Школа „Јован Поповић“ добитник признања „Крагујевачки слез“

Крагујевачка Основна школа „Јован Поповић“ први је добитник признања „Крагујевачки слез“ за активности на пољу подизања еколошке свести спровођењем више од десет еколошких пројеката, као најупечатљивији допринос заштити и унапређењу животне средине на територији Крагујевца у 2022. години.

Петочлани жири одлучио је да се захвалнице „Крагујевачки слез“ доделе неформалном удружењу грађана „Виша сила“, Предшколској установи „Врабац“ и новинару Мирославу Јовановићу за допринос заштити и унапређењу животне средине на територији Крагујевца.

„Крагујевачки слез“ је признање покренуто са циљем да се подстичу заштита и унапређење животне средине на територији Крагујевца кроз истицање свих субјеката који активно учествују у томе.

Додељује се за дело или активност која представља најупечатљивији допринос заштити и унапређењу животне средине на територији Крагујевца у протеклој години.

Ово признање покренуто је на иницијативу удружења Први Први на скали у партнерству са Природно-математичким факултетом, у оквиру пројекта „Екологија Крагујевац“ који суфинансира Град Крагујевац.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *