Школа „Јован Поповић“ у Шумарицама добила учионицу на отвореном

Компанија Винер Штедише осигурање донирала амфитеатар издвојеном одељењу ОШ „Јован Поповић“ у Шумарицама.

Иако је објекат постављен у претходном периоду, данас су волонтери из ове компаније фарбали клупе спремне да већ од наредне недеље приме ђаке у учионицу на отвореном.

Од раног јутра, у дворишту издвојеног одељења Основне Школе „Јован Поповић“ у Шумарицама присутни су ученици са родитељима, наставници, као и донатори који су обезбедили средства за простор у коме ће ђаци учити у природном окружењу и на чистом ваздуху.

Током распуста постављен је мали амфитеатар у пространом дворишту школе.

Поклон је обезбедила компанија Винер штедише осигурање која већ 12 година широм Србије организује активности и обезбеђује донације у оквиру програма компаније – Ланац доброте.

Ученици свих разреда издвојеног одељења основне школе „ Јован Поповић“ у Шумарицама користиће донирани простор, а учионица на отвореном већ сада се издваја као омиљен кутак, јер је прилагођена малим истраживачима, али и нешто млађим ђацима који ће сигурно бити окупирани стваралачким активностима, ликовним, драмским, музичким.

Наставници школе очекују и родитеље у активностима, јер су и до сада подржавали малишане у школским пројектима.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *