Служба јавне расвете комплетно мења постојеће новим лед светиљкама

Служба јавне расвете ЈКП Шумадија је током протекле године на сеоском подручју урадила је још 14 нових километара линија јавне расвете.

У плану је и комплетна замена постојеће расвете новим лед светиљкама у градском језгру, која ће допринети значајној уштеди електричне енергије.

У Крагујевцу је у неколико улица комплетно замењена стара расвета новим стубовима са лед светиљкама, а до краја ове године ће према приоритетима бити завршене и остале улице у ужем центру града, периферији и селима, тврди руководилац Службе јавне расвете ЈКП шумадија Александар Николић.

Спецификације за постављање лед расвете раде се према категоријама путева, а читава расвета у Крагујевцу укључује се на два начина.

Уколико јавна расвета не ради, или је проблем код само једне светиљке, грађани квар могу пријавити Месној заједници.

Служба јавне расвете излази на терен у року од једног до четири дана.

На сеоском подручју је током протекле године проширено укупно 14 километара нових линија јавне расвете.

Ове године уплану је 19 нових линија. 

Према плановима Службе јавне расвете, до краја ове године јавну расвету добиће и село Селиште, а према приоритетима линија расвете ће бити проширена и ка другим селима.

Извештава новинар РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *