СНП предала листу кандидата за одборнике у Крагујевцу

Српска народна партија Крагујевац која на предстојећим локалним изборима наступа у коалиција са Срспко руском партијом „Вукови“, Градској изборној комисији предала је листу са 29 одборничких кандидата.

Кандидат за градоначелника и носилац заједничке изборне листе која носи назив „Сад или никад – Крагујевац бира“ (Српска народна партија, Српска десница, Удружење бораца „Шумадија“) је Ана Поповић, председница Градског одбора СНП Крагујевац.

Она је најавила да ће се листа залагати за очување породице и отворену сарадњу са Руском федерацијом.

Регионални координатор Илија Радовановић је рекао да ће Српска народна партија наставити да ради све оно што су радили до сада и по чему их Крагујевчани препознају.

На првом месту ће се борити да решe све њихове комуналне проблеме односно све оно што Крагујевчанима највише смета кад изађу из својих дворипта и зграда.

Радовановић је поручио Крагујевчанима да верују у њих, да не обећавају превише и да ће уз подршку председника СНП др Ненада Поповића радити на иновацијама и сарадњи са Руском Федерацијом.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *