СНС: Јуче се подигао Шабац

Поводом јучерашњих догађаја у Шапцу, саопштењем за јавност огласио се Градски одбор Српске напредне странке у коме се наводи да се “јуче се подигао Шабац.

Тамо је похрлио народ који хоће да гради, народ који је устао против оних који хоће да руше и блокирају.

Пошто су схватили оно што је очигледно на сваком кораку земље Србије, да од рециклираних рестлова бившег режима, све и да се сви уједине, не могу очекивати никакве резултате, страни налогодавци, осведочени непријатељи Србије прелазе на План Б – покушај изазивања хаоса широм наше земље.

За тај прљав посао, потегли су кобајаги еколошке теме и кобајаги борце за здраву животну средину, испод чијих свеже офарбаних зелених плаштова провирују и неке релативно познате фаце до ногу поражених бивших политичара и политиканата.

Уз уверавања споља, да ће их подржати, што се види по грантовима овлаш опраног новца најсумњивијег порекла, који пристижу, гле случајности, баш на рачуне вајних зелених заштитника, ови несрећници су се много заиграли.

Кренули су у отворен сукоб са народом, а богами и са законом.

Њихови ментори их наравно не подсећају да би за непријављен скуп, блокаду пута или моста, или било какво ограничавање слобода и права других људи, у њиховим државама гутали сузавац и туширали се под воденим топовима.

Наши органи реда трудили су се све време да не подгревају атмосферу, па су на све провокације реаговали што је могуће одмереније.

И Његова Светост Патријарх српски Порфирије послао је мудри апел да се не делимо, већ да се уједињујемо.

Не чују то они који се Бога нити боје, нити га поштују, они који отворено прокламују да је у Сребреници извршен геноцид, који тврде да су Косово и Метохија независни и да то Србија већ једном мора да призна, који насрћу на мурале генерала који овај народ већински сматра херојима, који су спашавали српски народ и српску нејач, док
домаћи изроди закрвављених очију јуришају на београдске фасаде, бојећи се чак и слике.

Истовремено, умилно се улагујући белосветским Виолама и шестим виолинама, не схватајући да је то политички пуцањ у сопствене
ноге.

Ови левичари тоталитаристи, у суштини политички леваци, нису ни сањали какав ће гнев изазвати кад су насрнули на сиротог багеристу, који је наводно кренуо да их заустави – јер њима се још увек привиђа Пети октобар, а нарочито дани после, прави правцати Ел Дорадо за черупање народа и државе.

Против насилника ћемо се борити редом, законом и оловком.

Брзо ће април месец.

Тога се они плаше и зато су овако нервозни.

Насртај на сиротог Прокића, била је кап која је прелила чашу.

Јуче се подигао Шабац где су похрлили многи који не желе хаос, који желе да се путеви граде и да се по њима слободно ходи, без блокада, поносито и усправно, како је наш слободарски народ и навикао, и за шта је много пута платио високу цену.

Брзо ће април месец”, наводи се у саопштењу крагујевачког СНС-а.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.