СПД „Раднички“ и СББ потписали уговор о спонзорству

Један од најзначајнијих спортских објеката у Крагујевцу и Шумадији у наредних пет година носиће назив „СББ хала Језеро“.

Уговор о спонзорству потписали су данас представници компаније СББ и Спортског привредног друштва „Раднички“.

Средствима компаније СББ биће уложено 100 хиљада евра за санацију и уређење унутрашњости објекта.

Један од симбола Крагујевца добио је спонзора и ново име. Спортски објекат ће у наредних пет година носити назив „СББ хала Језеро“. Насловни спонзор, компанија СББ, уложиће 100 хиљада евра за санацију и унапређење рада хале у којој се већ четири деценије одржавају спортски, музички и други догађаји.

Хала Језеро, која је изграђена 1978. године, први пут је добила насловног спонзора што је тренд у многим градовима. Руководство Спортског привредног друштва „Раднички“, које газдује халом, добијена средства уложиће у уређење унутрашњости како би се створили још бољи услови за посетиоце и бројне спортисте који користе објекат.

Члан Градског већа за привреду, Радомир Ерић, захвалио се компанији СББ на спонзорству и додао да овај уговор има велики значај, како за унапређење рада хале тако и за промоцију града.

Хала Језеро је и до сада била место одржавања значајних манифестација. Уз стварање још бољих услова, очекује се да ће овај објекат чешће бити домаћин великих спортских, забавних и других догађаја.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.