СПС-ЈС: Људи способни да испуне обећања

Представљајући свој предизборни програм у Чумићу, посланички и одборнички кандидати Коалиције „Социјалистичка партија Србије – Јединствена Србија“ још једном су указали да чињеницу како је – без обзира на стање у градском буџету – дистрибуција средстава ка селу морала да буде праведнија и да је у сеоско подручје морало више да се улаже.

Скупом у Чумићу заокружена је прва недеља предизборних активности Коалиције „Социјалистичка партија Србије – Јединствена Србија“.

Поред проблема са путном инфраструктуром, канализацијом, снабдевањем водом или електричном енергијом, мештани наводе и врло специфичне проблеме. Један од таквих забележен је и у Чумићу.

Проблеми, како је оцењено, могу да се реше ангажовањем локалне самоуправе и у томе се огледа улога градске власти. У коалцији СПС-ЈС тврде да нема великих и малих проблема.

Сваки од њих појединачно, када се реши, подиже квалитет живота на селу, што је генерално и основни задатак који преузимамо на себе, уколико обезбедимо довољно одборника у наредном сазиву градског парламента, поручују предствници коалиције СПС-ЈС.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *