Средства за дезинфекцију у аутобусима

Крагујевац је једини град у Србији, који је уз помоћ партнера, у аутобусе јавног превоза поставио дозаторе са средством за дезинфекцију.

После завршетка школског распуста аутобуси јавног превозу саобраћају по устаљеном реду вожње.

Најављено је да ће ускоро ће бити уведене и додатне линије за запослене у фабрици Јанфенг.

Јавно комунално предузеће Шумадија Крагујевац, захваљујући партнерима, добило је 190 дозатора са средством за дезинфекцију који ће бити постављени свим аутобусима јавног превоза. Крагујевац је први град у Србији који је увео ову меру.

Поред ношења заштитних маски и одржавања физичке дистанце, што је обавеза за све путнике, корисници јавног превоза имају додатну могућност да се заштите од вируса.

После завршетка школског распуста јавни превоз функционише по устаљеном реду вожње.

У Јавном комуналном предузећу Шумадија Крагујевац прате потребе корисника, у складу са мерама Кризног штаба Републике Србије, па ће, уколико је потребно, бити извршене измене на одређеним линијама.

Из Јавног комуналног предузећа Шумадија Крагујевац најавили су да ће ускоро, након договора са руководством и неопходних анализа, бити извршене измене у реду вожње како би он био прилагођен потребама запослених у фабрици Јанфенг.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *