ССП: Да се успостави систем који ће бринути о грађанима

Странка слободе и правде први пут је у Крагујевцу организовала акцију промоције и упознавања грађана са планом и програмом ове нове политичке организације.

Чланови председништва странке су том приликом за 24. мај најавили скуп симпатизера и чланова Странке слободе и правде у Крагујевцу.

Чланови и активисти Странке слободе и правде информисали су данас, код Балкана Крагујевчане о плановима и програму новоосноване политичке организације.

Члан председништва ССП-а Далибор Јекић нагласио је да је визија ове странке да млади остају у земљи, да се успостави систем који ће бринути о грађанима, као и да минималне плате просветара буду 500 евра, лекара 1000 евра, а да се и осталима који су запослни у здравству сразмерно повећају зараде.

Странка слободе и правде ће у петак, 24. маја, у Скупштинри града члановима и симпатизерима детаљно представити свој програм и визију будућности Србије.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *