ССП: Ко је одговоран за ситуацију у којој се нашао Завод за здравствену заштиту радника?

Странка слободе и правде поставља питање ко је одговоран за ситуацију у којој се нашао Заставин Завод за здравствену заштиту радника, рекао је Далибор Јекић председник иницијативног одбора те странке истакавши да ова институција постоји преко 60 година тужно је што она данас одлази у ликвидацију.

Странка слободе и правде сматра да се ради о неодговорности и неозбиљности и поставља се питање шта је Град као оснивач ове установе, преузео у последњих годину дана на промени статуса Завода? Одбор те странке не слаже се са идејом да Завод постане огранак Дома здравља.

Ова странка захтева да Град закаже хитан састанак са надлежним министарством, јер треба имати у виду да се у Заводу лечи преко 35 хиљада становника.

Како истиче Далибор Јекић неопходно је, да се по хитном поступку оснује нови Завод за здравствену заштиту радника, јер оваква институција не сме да се угаси.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *