ССП Крагујевац: Када ћемо поново имати пијацу?

Активисти Странке слободе и правде траже одговор од градске власти када ће грађани Крагујевца поново имати централну градску пијацу.

Подсећају да је рок за завршетак радова на реконструкцији Градске тржнице и изградње инфраструктуре био децембар прошле године и додају да се не види помак ка финализацији послова на овој локацији.

У Странци слободе и правде у Крагујевцу питају када ће бити завршени радови на реконструкцији Градске тржнице, уз подећање да предвиђени рок за завршетак радова није испоштован.

Тврде да радови споро одмичу и да се скорије не може очекивати пуштање у рад централне градске пијаце.

У Странци слободе и правде истичу да су многе организације указивале да је културно-историјско наслеђе Милошевог венца, у коме се налази и зграда Градске тржнице, значајно нарушено.

Пијачни производи продају се на улици у неадекватним условима, наводе у крагујевачком ССП-у и додају да локална самоуправа није пронашла адекватно решење ни за продавце ни за купце.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *