Стевовић најавио подршку града Теквондо академији

Чланица Текводно академије Крагујевац и државна вицешампионка, Александра Германац, браниће боје Србије у категорији сениора на предстојећем Европском првенству у Естонији.

Успешна спортисткиња која је освојила бронзану медаљу на Балканском првенству пре две године и ниже успехе на домаћим такмичењима, биће једина репрезантативка из Крагујевца која ће представљати нашу земљу.

Ово је био повод да се члан Градског већа за спорт, Предраг Стевовић састане са мајстором теквонда Славком Германцем и председником Теквондо академије Крагујевац, чији такмичари нижу бројне успехе на државном и међународном нивоу.

Сјајни резултати које је Теквондо академија остварила у претходном периоду, отворили су врата овом клубу за подршку града Крагујевца.

Са реперезентативцем у категорији сениора, једним кадетом и четири пионира репрезентаиваца, овај клуб један је од најуспешнијих у Шумадији и град Крагујевац мора да нађе начин како да подигне овај спорт на виши ниво, а не само да аплаудира њиховим успесима„, поручио је Стевовић.

Крагујевац ће, уз подршку локалне самоуправе, 4. децембра први пут бити домаћин међународног турнира „Престиж куп“, на коме ће учествовати неки од најбољих такмичара у теквонду.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.