Стрелци на принудном одмору

Због пандемије коронавируса отказана су највећа светска такмичења, међу којима и Олимпијске игре.

Крагујевачки стрелац Милутин Стефановић, који је требало да наступи овог лета у Токију, каже да ће имати више времена да се припреми за највеће светско такмичење.

Крагујевачки стрелац, Милутин Стефановић, је крајем маја прошле године на Светском купу у Минхену испунио олимпијску норму за наступ у Токију.

Међутим, због пандемије коронавируса Олимпијске игре су одложене за наредну годину.

Стефановић каже да је најважније да је изборен наступ на највећем светском такмичењу и да ће сада имати више времена за припреме.

Више од пола олимпијских норми није подељено па ће стрелци који нису изборили пласман за Олимпијске игре имати довољно времена да то остваре.

Сва такмичења у стрељаштву су обустављена.

Стрелци покушавају да колико-толико форму одрже у кућним условима.

У Стрељачком клубу „Чика Мата“, који је последњих неколико година најбољи у држави, очекују да ће домаћа такмичења бити одржана након ванредног стања, али у скраћеном обиму.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *