„Студентско срце“ за децу

Студенти Економског факултета Универзитета у Крагујевцу, у сарадњи са Центром за социјални рад, већ десет година уназад организују хуманитарну акцију „Студентско срце“.

Циљ акције је прикупљање средстава за социјално најугроженије породице на територији града Крагујевца.

Пакете помоћи обезбеђене на овај начин данас је добило 20 породица.

Да Економски факултет није само место за бројке и билансе, у периоду испраћаја старе и дочека Нове године, доказали су будући економисти.

Они не чекају да се створи чаролија већ је они сами стварају.

Уз поштовање епидемиолошких мера, у просторијама Економског факултета, уручени су пакети материјално угроженим породицама.

Чланови Клуба за рачуноводство и пословне финансије „Актива“ ће и у наредом периоду наставити са реализацијом сличних активности.

У фокусу ће бити породице са троје и више деце којима је неопходна помоћ.

Иако је подела пакета ове невеселе ковид године у холу  Економског факултета протекла без присуства деце и Деда Мраза око јелке, сигурни смо да је велико „Студентско срце“, и ове године, малишанима предстојеће празнике учинило лепшим и веселијим.

Извештава новинар РТК Милица Раденковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *