„Студентско срце“ за социјално најугроженије

У хуманитарној акцији „Студентско срце“, коју организује Удружење студената Економског факултета Универзитета у Крагујевцу „Актива“, припремљено је 60 пакета за 20 социјално најугроженијих породица са територије Крагујевца.

Пакети садрже основне животне намирнице, средства за личну хигијену, као и половну гардеробу и прибор за школу.

Удружење студената Економског факултета „Актива“ сваке године крајем децембра уз помоћ Центра за социјални рад организује хуманитарну акцију „Студентско срце“.

Циљ ове акције је прикупљање средстава за социјално најугроженије, при чему су приоритети породице са троје и више деце.

Пакети са гардеробом и прибором за школу од великог су значаја за малишане, али не заостају ни производи за личну хигијену као и храна.

Актива је студентска организација и постоји већ 11 година. Хуманитарна акција „Студентско срце“ је традиционална активност клуба, а ове године пакети су обезбеђени за 20 породица.

Акција је и ове године спроведена на Економском факултету а могли су да учествују студенти, професори и сви заинтересовани хумани људи.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.