Шумадија карате дођо освојила 12 медаља на ЈКА Милош купу

Карате школа Шумадија карате дођо учествовала је на ЈКА Милош купу који је одржан 18. маја 2024. у Крушевцу.

Екипа од шест такмичара била је на висини задатка и донела је у Крагујевац 12 медаља.

Борис Чакаревић имао је свој дан и био је апсолутно набољи у катама и договореном спарингу у конкуренцији дечака од 6 година.

Василије Таловић освојио је златну медаљу у договореном спарингу у конкуренцији дечака од 7 година, док је у катама због своје мале непажње морао да се задовољи бронзаном медаљом.

Међу белим појасевима од 7 година истакао се Богдан Марковић коме је ово друго такмичење и који је за свој наступ награђен бронзаном медаљом.

Матија Младеновић који се поред своје, такмичио и у конкуренцији старијих дечака, успео је да освоји две сребрне и једну бронзану медаљу.

Једина девојка међу такмичарима Шумадија карате дођоа, Наталија Петровић своје одличне наступе крунисала је по једном златном и сребрном медаљом.

Тренер Милош Петковић се побринуо да не поквари успех својих такмичара и у Крагујевац је донео две златне медаље освојене у катама и борбама.

Каратисти Шумадија карате дођоа ће свој наредни наступ имати на СТКФ Првенству Србије у Београду, након чега ће Оливера Петковић са репрезентацијом Србије учествовати на европском купу ЈКА Хунгариан опен у Будимпешти.

Упис у карате школу је отворен током целе године, а тренинзи се одржавају сваког радног дана од 19.00.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *