Шумадија сајам најављује рекордан број манифестација

Први квартал овогодишњег пословања и број одржаних манифестација показују да ће 2022. година бити најуспешнија од оснивања Шумадија сајма.

Број од 22 планирана догађаја на сајму је рекордан, али још увек није коначан, с обзиром на то да се за још неколико манифестација воде преговори.

У години обележеној пандемијом када су бројне манифестације доведене у питање, Шумадија сајам бележи рекордан број догађаја реализованих и планираних у текућој години.

Увођење нових манифестација, као и нова пословна партнерства, сајам позиционирају на место компаније која има примат на тржишту са тенденцијом развоја и напретка, нарочито ако се узме у обзир да Шумадија сајам нема дугорочних обавеза , док све краткорочне обавезе сервира на време.

Уласком у партнерство са управом Царине, као и комплетан пратећи садржај који овакав вид партнерства доноси, сајму пружају стабилан извор прихода.

Финансијска стабилност и успешно пословање стварају прилику за инвестициона улагања у проширење капацитета и понуде Шумадија сајма.

Након више од једне деценије на сајам су се вратили музички догађаји у виду све више популарних журки са одређеном темом, као и концерти реализовани и заказани за наредни период.

Прва следећа сајамска манифестација је Сајам намештаја који ће бити одржан од 8. до 16. априла. 

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.