Сумирани резултати рада локалне самоуправе у години на измаку

Председник Скупштине града Крагујевца, Мирослав Петрашиновић и заменик градоначелника, Ивица Момчиловић сумирали су резултате рада локалне самоуправе у години на измаку, на традиционалном новогодишњем пријему.

Била је то прилика да се у присуству бројних званица из културног, политичког и јавног живота града Крагујевца, најаве и планови за 2020. са жељом да грађани Крагујевца осете бенефите бројних започетих послова који ће бити реализовани током наредне године.

Поздрављајући бројне званице, председник Скупштине града Крагујевца Мирослав Петрашиновић истакао је да су најзначајније инвестиције у предходној години била капитална улагања у путну инфраструктуру, спајање пет комуналних предузећа у ЈКП „Шумадија“ је дало одличне резултате, у Крагујевцу је отворена нова фабрика кинески Јанфенг, а у плану је отварање Дата центра.

Крагујевчане су обрадовали ватерполисти који су у наш град донели злато. Почела је изградња прве јавне гараже, отворен је легат Николе Коке Јанковића.

Крагујевац ће и убудуће бити препознатљив као иновативан град и место у коме се много тога дешава.

Нова 2020. биће година бројних дешавања, обећавају у локланој самоуправи. Грађани Крагујевца у наредном периоду осетиће, тврде, бољи животни стандард, унапређење система образовања, боље комуналне услове.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.