Сва деца која учествују у саобраћају морају бити безбедна на путу

Агенција за безбедност саобраћаја, у сарадњи са Саветом за безбедност саобраћаја града Крагујевца реализовала је представу „Сви смо ми Пажљивко“ намењену првацима из основних школа „Станислав Сремчевић“ и „Мома Станојловић“.

Пажљивко је, кроз песму и игру, учио малишане како да се правилно понашају у саобраћају.

Сва деца која учествују у саобраћају морају бити безбедна на путу – главна је порука представе изведене за прваке из две крагујевачке школе „Станислав Сремчевић“ и „Мома Станојловић“ .

Безбедност се стиче поштовањем прописаних правила, а Пажљивко је кроз причу и песму својим другарима указао на она најбитнија.

Представа је реализована у сарадњи са локалним Саветом за безбедност саобраћаја и почетак је реализације такмичења Пажљивкова смотра.

Сви малишани који су учествовали у овој интерактивној представи добили су поклоне од представника Агенције за безбедност саобраћаја, а Пажљивко је добио обећање да ће сва деца од данас примењивати научена правила.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *