Сви путни правци проходни, нема застоја у саобраћају

На подручју Шумадије ниједан проблем није евидентиран са појавом падавина од прошле ноћи, изјавио је за Телевизију Крагујевац Зоран Кочовић, начелник управе за ванредне ситуације.

Снег који је током ноћи и јутра падао на подручју Србије, од поднева се отопио на подручју земље.

Јавно комунално предузеће „Шумадија“ јуче је увело комплетно дежурство Зимске службе.

Сви путни правци су проходни и нема застоја у одвијању саобраћаја.

Јавно комунално предузеће „Шумадија“ брине о свим саобраћајницама на подручју града и околине, односно надлежни су за чишћење укупно 650 километара путева.

У току јучерашњег дана уведено је комплетно дежурство Зимске службе, када је реч о градским и локалним саобраћајницама.

У раним јутарњим сатима, 9 екипа Зимске службе су са агрегатима превентивно деловале на сеоском и градском подручју како не би дошло до стварања поледице.

Сви путни правци су проходни и нема застоја у одвијању саобраћа, а 5 екипа Зимске службе у граду и 4 на сеоском подручју, дежураће током ноћи.

Јавно комунално предузеће „Шумадија“ обезбедило је око 1300 тона соли и 2000 тоне ризли, што је довољно за целу зимску сезону.

Возачима се ипак саветује опрез за воланом. Уколико се путује ауто путевима, законска обавеза која прати овакве временске услове је употреба и поседовање ланаца односно зимске опреме за аутомобиле.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.