Свечано отворени терени за падел у Спортском центру Пампас

У селу Доња Трнава у Спортском центру – Пампас, свечано су отворени терени за падел, спорт који је настао у Мексику, сличан је тенису и може се играти у дублу или синглу.

У наредном периоду, Братислав Милановић оснивач Мајнд групе најављује још динамичније садржаје и спортске манифестације за децу и младе са сеоског, затим подручја Крагујевца, али из Београда. 

Поред гостију из јавног живота Крагујевца и региона, свечано отварање нових терена за нови спорт, подржали су професионални спортисти у паделу који су прошле године организовали низ хуманитарних турнира на Балкану.

Пристигао је и српски олимпијац у рвању Александар Комаров.

У Доњој Трнави спортом су повезани мештани, индустријалци, долазеће генерације, али и рекреативци који ће моћи да изнајмљују терен за падел.

Спортска заједница на челу са Братиславом Милановићем подржава талентоване спортисте свих дисциплина.

Отварању су присуствовали представници града Крагујевца, као и гости из Београда и региона.

Уз постојеће спортске терене у Крагујевцу, отварање нових тик уз град доприноси што бољим условима за развој спорта.

Према речима Братислава Милановића, оснивача и директора Мајнд групе, у селу Доња Трнава на спортским теренима омогућене су утакмице за амерички фудбал односно Дивље вепрове, суперлигашке утакмице за женски фудбалски клуб Раднички, фудбалски клуб Доња Трнава, као и различите манифестације.

Школицу фудбала већ похађа 80 малишана из овог краја Шумадије.

Извештава новинар РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *