Сви на ову страну: Да Крагујевац буде локомотива Шумадије и Србије

Изборне листе ”Верољуб Верко Стевановић – Сви на ову страну” за локалне изборе и ”Милан Стаматовић – Здраво да победи – Драган Јовановић – Боља Србија – Здрава Србија” за парламентарне изборе залажу се да се врати значај шумадијском сељаку и да Крагујевац буде, како кажу, локомотива Шумадије и Србије.

Коалиција Здраве Србије Милана Стаматовића и Боље Србије Драгана Јовановића предаће 21. маја листу за предстојеће парламентарне изборе коју подржало више од 11.000 грађана.

Међу кандидатима коалиције за посланике су бивши градоначелник Крагујевца Верољуб Стевановић, професор Миладин Шеварлић, бивши фудбалер Црвене звезде и репрезентације Југославије Бошко Ђуровски и велики број младих привредника из Србије, рекао је Драган Јовановић, кандидат за председника општине Топола.

Јовановић сматра да Шумадију у претходне четири године заобилазе велики инфраструктурни пројекти, а да она мора бити на првом месту у Србији.

Кандидат за посланика коалиције Здраве Србије и Боље Србије, Бошко Ђуровски рекао је да је стратешки циљ њихове политике улазак Србије у Европску унију и залагање за већу подршку државе пољопривреди.

Кандидат за градоначелника Крагујевца Верољуб Стевановић, рекао је да Шумадија не заузима прво место у Србији и да му је главни циљ да Крагујевац врати на позицију број два у Србији, одмах после Београда.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *