Сви на ову страну: Наш град заслужује више и боље

Изборна листа ”Верољуб Верко Стевановић – Сви на ову страну” верује да Крагујевац заслужује бољу градску власт, да град мора и може да буде много боље и озбиљније вођен, да се ради брже и ефикасније.

Крагујевац може да буде предводник привредног развоја земље, да има највећу просечну зараду у Србији, а да Крагујевчани могу да добију прилику да раде и да од тога пристојно живе, рекао је Милан Урошевић, други на изборној листи ”Верољуб Верко Стевановић – Сви на ову страну”.

У запуштеном граду нема времена за идеологију, мржњу и дање поделе, потребно је да утврдимо циљеве којима тежимо, истакао је Верољуб Стевановић, кандидат за градоначелника и додао да је потребно да заједно свим снагама кренемо ка њиховом остварењу.

Изборна листа ”Верољуб Верко Стевановић – Сви на ову страну” своје знање и огромно искуство стављају на располагање грађанима и како кажу траже поверење да у наредне четири године Крагујевац буде град нових радних места, инвестиција, стециште културних догађаја и спортских спектакала.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *