Своје бирачко право искористили представници градских власти и изборних листа

У Крагујевцу су своје бирачко право искористили представници актуелне градске власти и изборних листа на локалним изборима.

Градоначелник Крагујевца, Радомир Николић, гласао је данас у подне са породицом на бирачком месту 87 у школи “Јован Поповић” у Шумарицама.

На бирачком месту број 60, у просторијама Месне заједнице “Бресница три”, гласао је заменик градоначелника Крагујевца, Ивица Момчиловић.

Председник Скупштине града Крагујевца, Мирослав Петрашиновић, гласао је на бирачком месту број 38 у основној школи “Радоје Домановић”.

Своје бирачко право остварила је и Биљана Илић Стошић, начелница Шумадијског управног округа,која је гласала у просторијама предшколске установе “Зека”.

Кандидат за градоначелника и први на изборној листи “Александар Вучић – За нашу децу” за локалне изборе, Никола Дашић, гласао је са супругом на бирачком месту број 12, у основној школи “Јован Поповић”.

На бирачком месту број 49, у основној школи “Светозар Марковић”, гласала је кандидаткиња листе “Ивица Дачић СПС-ЈС Драган Марковић Палма”, за градоначелника Крагујевца, др Славица Ђукић – Дејановић.

Верољуб Стевановић, кандидат за градоначелника и носилац изборне листе “Верољуб Верко Стевановић – Сви на ову страну” гласао је на бирачком месту број 24 у Основној школи “Мома Станојловић”.

На бирачком месту број 31 у основној школи ”Станислав Сремчевић” гласао је Милан Урошевић, кандидат за одборника на листи “Верољуб Верко Стевановић – Сви на ову страну”.

Борис Ковачевић, носилац листе “Крагујевачка прича и Толеранција – Борис Ковачевић Шума” гласао је у 9 сати на бирачком месту број 36 у насељу Ердоглија, у објекту дечијег вртића “Зека”.

У основној школи “Светозар Марковић” гласао је Едис Дургутовић, кандидат за одборника на листи “Крагујевачка прича и Толеранција – Борис Ковачевић Шума”.

Носилац листе “За Краљевину Србију – Крагујевац мој главни град” (Покрет обнове Краљевине Србије, Монархистички фронт), Мирко Чикириз гласао је у 13 часова на бирачком месту број 32, у просторијама Месне заједнице “21. октобар” у насељу Ердоглија.

У основној школи “Вукашин Марковић” у Ердоглији, на бирачком месту број 48 гласао је Душан Алексић, носилац листе “300 Крагујевчана и Покрет Волим село своје – Душан Зека Алексић”.

На бирачком месту број 87 у просторијама истуреног одељења основне школе “Јован Поповић”, у 9 часова гласао је Владица Станојевић, први на листи одборничких кандидата “Дела, а не речи – др Владица Станојевић”.

Слађан Ракић, носилац листе групе грађана “Алтернатива – Крагујевачка Иницијатива и Нова Снага”, гласао је на бирачком месту број 55 у обданишту “Чуперак” у насељу Илина вода.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *