Током празника појачана контрола саобраћаја

Припадници саобраћајне полиције, током новогодишњих и божићних празника, појачано ће контролисати саобраћај, поготово у зонама угоститељских објеката и местима где се очекује веће окупљање грађана.

Посебна пажња биће усмерена и на контролу безбедности пешака. Из саобраћајне полиције апелују на возаче да поштују саобраћајне прописе и да не управљају возилом под дејством алкохола.

Службеници саобраћајне полиције у Крагујевцу, током новогодишњих и божићних празника, појачано ће контролисати саобраћај на путевима и улицама у насељеним местима, као и у зонама угоститељских објеката и на местима где се очекује организовани дочек, у циљу откривања и санкционисања прекршаја који су најчешћи узроци саобраћаних незгода.

Акценат ће бити стављен на контролу возача који управљају возилом под дејством алкохола. Пошто се очекује гужва у саобраћају из полиције апелују на возаче и пешаке да поштују прописе из безбедности саобраћаја.

Припадници саобраћајне полиције своје активности усмериће и на контролу пешака. У петак, 27. децембра, биће спроведена акција појачане контроле саобраћаја усмерена на откривање и санкционисање прекршаја кретања пешака, као и непоштовање обавеза возача према пешацима.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *