ТП „Морава“ отвара још један продајни објекат

И потрошачи и продавци увелико се припремају за предстојеће празнике.

Маркети су се већ обезбедили са богатом понудом и за посну и мрсну трпезу с обзиром да је још један период слава пред свим домаћинствима.

Трговинско предузеће „Морава“ отвориће још један у низу продајних објеката у насељу Аеродром, у улици Града Караре.

Деценијама уназад, месец децембар је симбол припрема за празнике.

Без обзира да ли је реч о слави, божићној, новогодишњој трпези, Крагујевчани у овом периоду припремају списак намирница за неизоставна јела.

Искуства из претходних година говоре да се и код трговаца у децембру, одређена врста атикала набавља у већим количинама.

У насељу Аеродром, у новоизграђеном трговинском објекту, житељи овог дела града, али и Винограда и Дениног брда имаће ближе продајно место за свакодневну куповину.

Трговци већ примећују већу потражњу, јер је у току божићни пост.

Трговинско предузеће „Морава“ има преко 30 продајних објеката широм града, послује преко 25 година и запошљава преко 300 радника.

У насељу Аеродром, поред 250 квадрата трговинског простора у наредном периоду могу да се очекују додатни комерцијални садржаји.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *