Трка малишана на двоточкашима

Предшколска установа „Нада Наумовић“ организовала је у Великом парку манифестацију рекреативног карактера у којој су учествовала деца предшколског узраста свих вртића ове установе.

Малишани су са својим родитељима уживали у природи забаваљујући се на својим двоточкашима.

На бициклијади која је организована код фонтане у Великом парку деца су централном стазом возила бицикле и тротинете и заједно са родитељима провела поподне бавећи се спортом кроз забавне игре.

Сви учесници су се на почетку окупили и у оквиру дефилеа којим је отворена ова манифестација провозали стазама крагујевачког парка природе.

Предшколци су имали прилику и да покажу своје умеће на полигонима спретности који су специјално постављeни за ову прилику.

Идеја запослених у Предшколској установи „Нада Наумовић“ била је да Бициклијадом укажу на значај здравих стилова живота и деци на забаван начин покажу да и најстарија превозна средства могу и данас да послуже уместо скупих аутомобила који загађјују животну средину.

Након Бициклијаде која је први пут организована у Великом парку, у плану је организација и Олимпијаде која се већ традиционално реализује у оквиру годишњих активности Предшколске установе „Нада Наумовић“.    

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.