У Дечијој библиотеци хуманитарни базар за Димитрија и Михајла

У Дечијој библиотеци „ Вук Караџић“, организован је хуманитарни базар како би се прикупио новац за лечење Димитрија и Михајла Краговића.

Малишани  који су дошли на дружење, у оквиру Дечијег културног петка, могли су да купе часопис „ Дечије искре“ и књиге писца Александра Јањушевића и на тај начин помогну својим другарима.

Хуманитарни базар организовала је Народна библиотека „Вук Караџић“, у сарадњи са установом културе „Кораци“.

Браћи Краговић, Михајлу и Димитрију, неопходан је новац за оперативне захвате, трансплантације матичним ћелијама, рехабилитације, физикалне терапије, третмане у хипербаричној комори, логопедске третмане, отопедска помагала, као и за смештај и путне трошкове.

Малишани који су дошли у библиотеку желели су да учествују у хуманитарној акцији.

Народна библиотека „Вук Караџић“ и раније је организовала хуманитарне базаре са циљем да помогне Крагујевчанима којима је неопходна новчана помоћ за лечење.

Творац  Дечијег културног петка и писац за децу Александар Јањушевић учествовао је у хуманитарном базару.

Сви грађани који желе да помогну нашим суграђанима Михајлу и Димитрију, могу то да учине слањем СМС-а са садржајем 889 на број 3030.

Извештава новинар РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.