У градским вртићима 640 места – од данас подношење захтева

Родитељи који желе да своју децу упишу у неки од вртића предшколских установа „Нада Наумовић“ и „Ђурђевдан“ од данас могу да поднесу захтев и предају неопходну документацију.

Рок за пријављивање истиче 4. јуна, а прелиминарна ранг листа биће објављена 24. У вртићима чији је оснивач град Крагујевац има 640 слободних места.

Крагујевачки вртићи спремни су за пријем нове генерације малишана.

У обдаништима Предшколске установе „Нада Наумовић“ места има за 324-оро деце, док „Ђурђедан“ располаже са 316 слободних места.

Конкурс за упис деце у вртиће за целодневни боравак и полудневни припремни предшколски програм, расписан је крајем прошле недеље, а пријављивање је почело данас.

Комисија ће најкасније до 24. јуна извршити бодовање и рангирање и утврдити и објавити прелиминарну ранг листу, као и примљене деце, по предшколским установама и вртићима.

Рок за пријављивање деце за упис у вртић истиче 4. јуна, а за припремни предшклски програм – 8. јуна.

Захтеве и неопходну документацију родитељи могу да предају радним данима од 9 до 18 часова у вртићу „Бамби“.

Текст конкурса објављен је на сајту града Крагујевца, а захтев за упис заинтересовани могу да преузму са сајта предшколских установа „Нада Наумовић“ и „Ђурђевдан“.

У Крагујевцу је расписан јавни конкурс за упис 640 малишана у вртиће чији је оснивач град, предшколским установама “Нада Наумовић” и “Ђурђевдан”.

Такође је расписан конкурс и за будуће предшколце за целодневни и полудневни припремни предшколски програм.

Захтеви и документација предају се до 4. јуна.

Сва деца града Крагујевца која желе да иду у вртић, расписан је јавни конкурс који родитељи могу да предају до 4.јуна а за будуће предшколце 8. јуна.

Места има за 640 малишана-324 у вртићима установе “Нада Наумовић” и 316 у предшколској установи “Ђурђевдан”.

Комисија ће најкасније до 24.јуна извршити бодовање и рангирање и објавити Прелеминарну листу бодовања и рангирања деце, која обухвата сву децу за коју су поднети захтеви за пријем у Прелеминарни списак примљене деце.

Захтеви и документације наши суграђани моћи ће да предају до 4.јуна сваког радног дана од 9 до 18 сати у просторијама предшколске установе „ Нада Наумовић”.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *