У Крагујевцу одржан Сајам хортикултуре

На крагујевачком сајму организован је Сајам хортикултуре на коме је своје производе представило више од 100 излагача из целе Шумадије.

Током три дана колико је манифестација трајала посетиоци су имали прилику да по повољим ценама набаве цвеће, баштенски намештај, али и машине за обрађивање земљишта.

На Шумадија сајму током викенда окупили су се произвођачи цвећа, увозници и дистрибутери семенске робе, садног и дендро материјала, декоративног биља, саксија и пратеће опреме као и дистрибутери баштенског намештаја који су представили најновије трендове по питању намештаја за терасе и балконе.

Ове године је на сајму учествовао рекордан број излагача који су по сајамским ценама продавали своје производе.

Посетиоци су највише били заинтересовани за набавку ситног цвећа као и расада воћа. И поред сајамских попуста, цене цвећа биле су нешто више него претходних година.

Продавци нису крили задовољство организацијом сајма и приликом да током три дана на једном месту прикажу и понуде посетиоцима комплетан асортиман.

Сајам хортикултуре у Крагујевцу је највећа манифестација оваквог типа у Централној Србији и има велики значај за град Крагујевац.

План руководства Шумадија сајма је да у наредним годинама ова манифестација добије и Међународни карактер.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *