У Крагујевцу одржан стручни сусрет медицинских сестара предшколских установа

Савет Удружења медицинских сестара предшколских установа Србије организовао је у Крагујевцу окружни стручни сусрет под називом „Медицинска сестра васпитач као део заједнице учења и учесник у планирању промена у васпитно-образовној пракси“.

На шестом окружном сусрету учесници су имали прилику да чују предавања на теме Пут од концепције до реалних промена у пракси, Рефлексија из улоге медицинске сестре васпитача у заједничком развијању игре у јаслама и Упознајемо стрес да би смо га боље разумели.

На скупу који је организован у Медицинској школи са домом ученика сестре Нинковић укупно је било око 200 учесника.

Поред предавања, у оквиру скупа организоване су радионице и дискусије на којима су учесници размењивали искуства у циљу пружања подршке практичарима на спремност да разумеју и умеју да промишљају о практичним искуствима и теоретским полазиштима, као и да мењају и реконструишу однос према властитој пракси.

Поред чланова Удружења Удружења медицинских сестара предшколских установа Србије скупу су присуствовали и представници образовних установа из Јагодине, Ћуприје, Свилајнца, Аранђеловца, Горњег Милановца, Крушевца.      

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “У Крагујевцу одржан стручни сусрет медицинских сестара предшколских установа”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *