У оквиру наградне игре Трнаве промет „35 година са вама“ додељено 29 новчаних награда

Љупка Миленковић добитница је главне награде од 400 хиљада динара коју је у оквиру Васкршњег извлачења наградне игре „35 година са вама“ доделила Трнава промет.

Ваучере у износу од 200 хиљада динара добили су Вукашин Милекић и Радиша Лазовић.

Освојене новчане награде, добитници ће моћи да потроше у малопродајним објектима Трнаве промет до Нове године.

Иако је Љупка Миленковић редовни потрошач у маркетима Трнаве промет, ово је био први пут да је учествовала у наградној игри.

Прву награду, ваучер за куповину у маркетима Tрнаве промет у вредности од 400 хиљада, Миленковићи су дочекали у весељу али изненађени.

Један од добитника друге награде, ваучера у износу од 200 хиљада динара Вукашин Милекић, годинама уназад редовно учествује у наградним играма компаније Трнава промет и до сада никада није освојио награду, све до Васкрса ове године када се након само једног убаченог рачуна у кутију срећа коначно „осмехнула“.  

У оквиру наградне игре 35 година са вама додељено је укупно  29 новчаних награда у виду ваучера за куповину у малопродајним објектима Трнаве промет.

Поред главне награде, додељени  су и ваучери у износима од 10 до 100 хиљада динара.

Освојене новчане награде, сви добитници моћи ће да потроше у малопродајним објектима Трнаве промет до Нове године.

Извештава новинар РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *