У ОШ „Доситеј Обрадовић“ у Ердечу додељени пакетићи најмлађима

Месна заједница Ердеч и основна школа „Доситеј Обрадовић“ организовали су доделу пакетића у просторијама школе.

Они су најмлађима, чији родитељи нису у материјалној могућности, обезбедили пакетиће како би и ови малишани осетили чари новогодишњих празника.

Додела новогодишњих пакетића у школи измамила је осмехе најмлађих. Озарених лица, у пратњи родитеља, малишани су дошли да их преузму.

Обезбеђено је 60 пакетића за предшколце, ученике од првог до четвртог разреда школе „Доситеј Обрадовић“, као и децу фудбалера фудбалског клуба „Братство“ из Ердеча.

Како би се испоштовале све епидемиолошке мере, малишани су подељени у три групе.

Ни Деда Мраз ове године није дошао, али радост поводом добијених пакетића није изостала.

Да месна заједница Ердеч брине о најмлађим мештанима овог насеља, доказује и улагање у дечји мобилијар, па ће тако ускоро бити отворено и ново игралиште.

Представници месне заједнице Ердеч трудиће се, кажу, да и у наредном периоду најмлађим мештанима овог насеља обезбеде адекватне услове за безбрижно одрастање.

Извештава новинарка РТК Јелена Јовановић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *