У парку Илина Вода асфалтирана пешачка стаза

Познато градско излетиште парк Илина Вода мења свој изглед. Кроз ово популарно шеталиште асфалтирана је пешачка стаза дуга 440 метара, а вредност ове инвестиције је око три и по милиона динара.

Радове на асфалтирању стазе извело је Предузеће за путеве Крагујевац, а новац је обезбедила локална самоуправа.

Парк у Илиној Води једно је од омиљених места Крагујевчана, не само оних који станују у његовој непосредној близини, већ и грађана који живе у другим деловима града, али радо посећују ову зелену оазу.

Парк је посећен у свим годишњим добима, а асфалтирана стаза дуга преко 400 метара, омогућиће кретање пешака који овде долазе током јесени и зиме када се на неким деловима стазе гомила вода и има блата.

Парк у Илиној Води често посећују и малишани вртића „Чуперак“, који се налази у непосредној близини.

Осим тога, становници који живе у овом делу града, посебно пензионери и најмлађи Крагујевчани, користе повољне временске прилике и проводе у парку и по неколико сати дневно, уживајући у природи.

Изградња нове пешачке стазе која је пресвучена асфалтом привукла је пажњу грађана који су са пажњом пратили рад машина.

Извођач радова је Предузеће за путеве Крагујевац, а инвестицију вредну око три и по милиона динара финансирала је локална самоуправа.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *