У СПД Раднички отворена амбуланта за физикалну терапију и рехабилитацију

У Спортском привредном друштву Раднички свечано је у рад пуштена амбуланта за физикалну терапију и рехабилитацију, за шта је град издвојио милион и 200 хиљада динара.

Најсавременија медицинско-спортска опрема омогућава лечење и комплетан опоравак спортиста.

Отворена је и мала сала за фитнес програм, где ће се стручњаци са млађом популацијом радити на превенцији деформитета.

Рехабилитација је од немерљиве важности за каријеру спортиста, а од данас спортисти Радничког моћи ће да користе услуге новоотворене амбуланте за физикалну терапију и рехабилитацију.

Отварањем амбуланте у спорксој хали омогућен је потпуни опоравак спортиста након физикалне терапије и припрема за враћање спортиста на терен.

Амбуланта ће радити пре подне и биће ангажован један терапеут. Осим њега, биће ангажовани и физиотерапеути и кондициони тренери из спортских клубова, који ће са спортистима радити пре и после тренинга.

За комплетан програм физикалне терапије и рехабилитације набављена је најсавременија опрема.

У склопу амбуланте за физикалну терапију и рехабилитацију је и мала сала за фитнес програм, у којој ће стручњаци радити са млађом популацијом на превенцији деформитета.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *