У Студентском дому у Крагујевцу нема заражених Корона вирусом

У Студентском дому у Крагујевцу борави 443 студента и тренутно нема заражених Корона вирусом.

Од почетка епидемије Студентски центар поштује све прописане мере у циљу заштите од ширења вируса КОВИД 19 и хигијена је појачана у свим објектима ове установе.

Након договора министра просвете и представника академаца који станују у студентским домовима одлучено је да студенти остану у студентским домовима како би имали могућност да наставе са полагањем испита и давањем услова за наредну годину.

У Студентском дому у Крагујевцу до сада није забележен ниједан случај заразе, док је један студент у самоизолацији због претходних контаката.

Због нових епидемиолошких мера у собама борави по један, а у већим по два студента.

Изградњом четвртог павиљона капацитет Студентског дома се значајно повећао и ове године се очекује већи број пријављених бруцоша, али и студената.

Цене смештаја и исхране у ресторану нису се мењале.

Конкурс за упис бруцоша је у току. Све информације о условима уписа могу се пронаћи на матичним факултетима, сајту Студентског центра и у просветном прегледу.

Поред свих хигијенских мера и високих стандарда квалитета који се иначе примењују, у току епидемије појачана је дезинфекција у свим објектима Студентског центра како и у наредном периоду не би било заражених Корона вирусом.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *