У току реконструкција фискултурне сале у ОШ „Јулијана Ћатић“ у Страгарима

Радови на реконструкцији фискултурне сале у Основној школи „Јулијана Ћатић“ у Страгарима приводе се крају.

За санацију крова и комплетно сређивање паркета у сали површине 1500 метара квадратних из градског буџета издвојено је милион и сто хиљада динара.

Основну школу „Јулијана Ћатић“ у Страгарима похађа 64 ученика у шест одељења, док у подручним одељењима у Горњим Страгарима, Маслошеву, Влакчи, Рамаћи и Угљаревцу има 44 ђака који након завршетка четвртог разреда прелазе у матичну школу у Страгарима.

Фискултурна сала у овој школи се последњих година није користила у пуном капацитету због лошег стања крова и девастираног паркета.

У оквиру планираних пројеката који се односе на одржавање комуналне и спортске инфраструктуре, град Крагујевац је финасирао реконструкцију фискултурне сале како би деца имала боље услове за извођење физичког васпитања.

Сала за физичко има више од 400 места за публику, што ће након сређивања омогућити одржавање већих спортских и културних дешавања.

Реконструкција крова и санирање паркета увелико трају, а завршетак радова очекује се за две недеље.

У плану је комплетна реконструкција фискултурне сале у Средњој стручној школи како би ученици имали најбоље услове за бављење аматерским спортом.    

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.