У току седница Председништва СНС, ускоро имена министара

Седница Председништва Српске напредне странке почела је данас око девет сати, а након ње, уследиће и седница Главног одбора странке.

На седницама ових тела биће разматран предлог странке за кандидате за министре у новој влади.

Седници Преседништва СНС присуствују председник Александар Вичић, потпредседница странке, која је и мандатарка за састав нове владе, Ана Брнабић, као и Владимир Орлић, Синиша Мали, Милош Вучевић, Невена Ђурић, Александар Шапић, Марко Ђурић.

Поред њих, ту су и Дарија Кисић, Јадранка Јоксимовић, Бранислав Недимовић, Златибор Лончар, Ирена Вујовић, Никола Секаковић, Марија Обрадовић, Небојша Стефановић, Томислав Момировић, Миленко Јованов, Владимир Ђукановић, Горан Весић, Небојша Бакарец…

После седнице Председништва, како је најављено, у 11 сати почеће седница Главног одбора СНС.

Седнице ових тела су затворене за јавност, а након заседања Главног одбора планиране су изјаве за новинаре.

Председник Вучић раније је најавио да ће имена кандидата за ресоре коју ће у новој влади припасти СНС, знати данас, после седнице Главног одбора странке.

Појаснио је да Председништво странке прихвата предлоге, а, по статуту, Главни одбор доноси одлуку.

„Око 14.00, 15.00, 16.00 часова у недељу, у најмању руку, знаће се имена СНС-ових министара или оних које СНС подржава. Можда се неће знати једно или два имена коалиционих партнера за шта можда треба још 24 сата, али остало ће се знати у недељу“, казао је Вучић.

ИЗВОР: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *