У току сређивање Хале Језеро, од марта реконструкција стадиона Чика Дача

Град Крагујевац издвојио је 4 милиона динара за санирање паркета и крова хале „Језеро“ како би дворана била спремна за почетак такмичарске сезоне.

У складу са одлуком Владе Републике Србије очекује се да наредне године почну радови на реконструкцији стадиона „Чика Дача“ који би требало да добије покривене трибине, рефлекторе и већи број места за гледаоце.

Реконструкција стадиона „Чика Дача“ представља велики државни пројекат.

Његовом реализацијом Крагујевац би требало да добије модеран фудбалски стадион без атлетске стазе са рефлекторима и покривеним трибинама које би могле да приме већи број гледалаца.

Пројектом надлежног министарства у плану је да се изврши потпуна реконструкција крова хале Језеро што, због прокишњавања, представља дугогодишњи проблем.

Чекајући реализацију тог пројекта, а у сусрет предстојећој такмичарској сезони, град је решио да изврши неопходно сређивање како би бројни крагујевачки клубови који користе дворану имали боље услове.

Радови у хали Језеро биће завршени до краја септембра када ће дворана поново бити отворена за спортске клубове и такмичења.

Радови на реконструкцији стадиона „Чика Дача“ требало би да почну у марту наредне године.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *