Удружење винара Шумадије добило новог председника

Скупштина Удружења винара Шумадије израбрала је свог сталног члана и једног од оснивача, дипл. инж. арх. Веселина Деспотовића, директора Винарије Деспотика, за председника Удружења.

Нови председник на овом месту наслеђује досадашњег председника Божидара Александровића и функцију ће обављати у четворогодишњем мандату.

На позицију председника Веселин Деспотовић долази у веома динамичном тренутку, када Удружење учествује у спровођењу раније договорених пројеката и припремама за учешће у новим.

У обраћању Скупштини, нови председник је оценио да је више од части, али у исто време и обавеза и одговорност бити на челу Удружења винара Шумадије, које је израсло у носиоца развоја и успеха не само регионалне већ и српске винске индустрије.

Он је, захваљујући се досадашњем председнику на успешном вођењу Удружења, најавио да ће наставити све што је Удружење са Александровићем на челу радило последњих година.

Члановима Скупштине Деспотовић је поручио: “Желим да са вама наставимо нашу мисију, да заједно вратимо Шумадију на винске мапе Европе и света. Ову промену не видим као прекретницу већ као континуитет рада претходног руководства, уз жељу да заједничким залагањем унапредимо рад Удружења“.

Извор: rtvsumadija.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *