Упис 52. генерације студената Правног факултета у току

Предаја докумената за упис у прву годину основних академских студија на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу за општи и смер Унутрашњи послови и безбедност почиње 19. и трајаће до 25 јуна.

Ове године предвиђено је укупно 410 места за упис на оба смера а полагање пријемног испита планирано је 1. јула.

За упис 52. генерације студената Правног факултета крагујевачког Универзитета предвиђено је 350 места на студијама општег смера од чега 235 буџетских места и 115 за самофинансирајуће студенте.

За смер Унутрашњи послови и безбедност влада велико интересовање па се предвиђа да ће и ове године 60 отворених места бити мало.

Предаја докумената почиње у среду 19.јуна.

Полагање пријемног испита предвиђено је 1. јула, а будући студенти полажу два предмета, Српски језик и књижевност и Историју, по програму гимназије општег смера.

Накнада за полагање пријемног испита износи 8.500 динара док је висина школарине за самофинансирајуће студенте 85.000 динара.

Упис примљених кандидата вршиће се од 3. до 8. јула.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *