Упис у приватне вртиће уз субвениције града

Родитељи деце која нису примљена у вртиће чији је оснивач локална самоуправа, могу да конкуришу за боравак у приватним предшколским установама уз субенције града.

Јавни позив је у току, а рок за подношење захтева истиче 30. септембра.

За родитеље чији се малишани налазе на листи чекања за пријем у приватне вртиће, отворен је јавни позив за подношење захтева Градској управи за друштвене делатности за признавање права на накнаду дела трошкова боравка деце у предшколским установама.

Захтев се подноси на обрасцу који се може преузети на званичној интернет страници града Крагујевца, а који се попуњен предаје електронским путем, до 30. септембра.

Захтев може поднети само родитељ, старатељ или хранитељ детета.

Родитељи ће након 30. септембра бити обавештени у који је приватни вртић њихово дете примљено.

Детаљне информације о расположивим капацитетима, односно слободним местима у приватним предшколским установама, као и текст Јавног позива, доступне су на званичној интернет презентацији града Крагујевца.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *