Упркос ниским температурама Крагујевчани весело и у православну Нову

Крагујевчани су весело дочекали и православну Нову годину. Све који су решили да још једну новогодишњу ноћ проведу на Тргу код крста, забављали су крагујевачки бенд Веселе осамдесете и група Неверне бебе.

Долазак православне Нове године у Крагујевцу традиционално је обележен ватрометом са зграде Градске управе тачно у поноћ.

Ниска температура није утицала на добар провод, па су Нову годину по јулијанском календару на Тргу код крста дочекали бројни Крагујевчани.

Све хитове златног периода рока у Југославији свирао је крагујевачки бенд Веселе осамдесете.

Крагујевчани су певали добро познате хитове Азре, ЕКВ-а, Дебеле Ненси и тиме доказали да музика 80-тих и даље има своју верну публику.

Након Веселих осамдесетих, наступио је бенд Неверне бебе. Да Крагујевчани цене квалитетну музику, али и да су „Бебе“ радо виђени гости потврдила је атмосфера код Крста.

Фронтмен бенда каже да увек воле да се врате у Крагујевац и да поделе енергију са публиком.

Тачно у поноћ, са зграде Градске управе приређен је традиционални ватромет, којим је свечано обележен почетак Нове године по јулијанском календару.

Извештава новинарка РТК Јелена Јовановић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.