Уручене награде најбољима на конкурсу „Ово волим у својој породици“

Саветовалиште за брак и породицу Центра за развој услуга социјалне заштите „Кнегиња Љубица” обележило је Међународни дан породице – 15. мај у крагујевачкој Ботаничкој башти.

Најбољим ауторима видео клипова на тему „Ово волим у својој породици” уручене су награде.

Саветовалиште за брак и породицу организовало је конкурс за ученике крагујевачких средњих школа, за најбоље видео клипове на тему „Ово волим у својој породици”.

Ауторима најбољих радова који говоре о породичним вредностима уручене су вредне награде.

Бицикл, као главна награда, припала је петнаестогодишњој Тамари Здравковић, ученици Друге крагујевачке гимназије за видео клип „Музичка породица“.

Обележавање Међународног дана породице постала је традиција у Крагујевцу.

Годинама уназад Центар за развој услуга социјалне заштите „Кнегиња Љубица”, уз подршку Града Крагујевца, реализује низ активности којима жели да укаже на значај породице у друштву.

Међународни дан породице је прошле године био посвећен деци са инвалидитетом док је ове године акценат стављен на средњошколце.

У оквиру обележавања Међународног дана породице приказани су најбољи видео клипови крагујевачких ученика изабраних на конкурсу, а награђени су са својим родитељима симболично засадили 15 нових садница у Ботаничкој башти.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *